MANİSA / GÖLMARMARA - Kayapınar Şehit Ali Rıza Akbaş Ortaokulu

Mrt

Sağlık Bakanlığınca hazırlanan teknolojik cihazların güvenli ve doğru kullanımıyla ilgili çocuklarına rehberlik etmek isteyen ebeveynlere yardımcı olmak amacıyla hazırlanan Teknoloji Bağımlılığı Ebeveyn Rehberi adında bilgilendirme kitapçığı hazırlanmıştır.

Ock

TEKNOFEST ilk defa düzenlendiği yıldan bugüne kadar yaklaşık 10 milyon ziyaretçiyi

ağırlayarak 6 yılda 9 festival gerçekleştirdi. Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu ve Teknoloji

geliştiren bir Türkiye hedefiyle düzenlenen festival, 2018, 2019 ve 2021 yıllarında İstanbul,

2020 yılında Gaziantep, 2022' de ise Samsun ve Azerbaycanın başkenti Bakü de düzenlendi.

Okulumuz Veli-Öğretmen görüşme saatleri aşağıda sunulan görseldeki gibidir.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.