MANİSA / GÖLMARMARA - Kayapınar Şehit Ali Rıza Akbaş Ortaokulu

May

Şehrim Benim Evim Bilgi Yarışması Bölge Yarı Finallerinde ilçemizi temsil eden okulumuz üçüncülük derecesini kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz okul personeli ile birlikte kuruyan ağaçlarımız yerine zeytin ve incir ağacı dikip, bahçemizin bakımı yaptılar.

Nis

Okulumuz bando ekibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterileri için çalışmalarına devam ediyor.

Nis

Gölmarmara İlçesi "Şehrim Benim Evim" Bilgi Yarışmasında okulumuz 1. olmuştur ve ilçemizi il yarışmasında temsil etme hakkını kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve sorumlu Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

60. Kutuphaneler haftasi, ilce halk kutuphanesinde sayin kaymakamimiz celil atesogolunun ve daire amirleri ve kayapinar sehit ali riza akbas ortaokulu ogrencilerinin katilimi ile kutlandi.

En çok kitap okuyan öğrenci ve yetişkinlere ödülleri verildi ve kitap okuma etkinliği yapildi.

Mrt

Okulumuz İlçe geneli kahoot yarışmasında 7. sınıflarda birinci . 6. sınıflarda ikinci oldu. Öğretmenlerimiz Gülcan Yalçın ve Selma Gülle'ye gayretleri sebebiyle teşekkür ederiz Öğrencilerimize de başarılarından dolayı kutlarız.

Mrt

Öğrencilerimiz İlçemizde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma programına katıldı. Şiir yarışmasında ikinci olan Nazlı Gören isimli öğrencimiz ödülünü aldı. Ayrıca okulumuzda da bir tören yapıldı.

Mrt

Ortaokul öğrencileri arası 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftasında düzenlenen şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Şevval Yılmaz 1. olmuştur.

Mrt

Renkli Dokunuşlar Projesi kapsamında okulumuz Öğretmeni Eray İNKAYA okulumuzun dış demir kapısını öğrencileri ile birlikte boyamıştır .

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M. Akif Ersoy' u Anma programı öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Mrt

"Kayapınar Şehit Adnan Ceylan Ortaokulu" olan okul adımız "Kayapınar Şehit Ali Rıza Akbaş Ortaokulu" olarak değiştirilmiş, yeni tabelamız asılmıştır.

Mrt

8. Sınıf Öğrencilerimize Lise Tanıtım Gezilerimiz kapsamında Şehit Emrah Aral Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hulki Sanlıtop Anadolu Lisesi'ne geziler düzenlenmiştir.

Şbt

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü çalışanları tarafından "Tabiatı Koruma, Biyolejik Çeşitliliğin Önemi ve Biyokaçakçılık" konusunda öğrencilerimize seminer verilmiştir.

Şbt

Okulumuzda, çocuklarımıza hem okuma alışkanlığını özendirip sevdirmek; hem de " Manisa Her Yerde Okuyor " projesine bir katkı olması adına; 5-A, 5-B ve 8-B sınıfı öğrencileriyle birlikte, okuyacakları kitaplarında kullanmaları amacıyla,Masal ve Destanlarımız dersi bünyesinde, kitap ayracı yapma çalışması gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda,farklı günlerde düzenlenen; 5. ve 6. sınıflar ile 7. ve 8. sınıfların ve velilerimizin, birlikte hazırladığıTutum,Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladık.